Julpynt


I helgen ska jag ha tjejmiddag hemma hos mig, vi ska laga skink&baconpaj o dricka drinkar, sen blir det väl en standardutekväll på byn. Har hört talas om någon bartömning. Allt passar ju perfekt till löningshelgen. Den här bilden är från förra helgen. Så ska jag se ut fast snyggare. Undrar vad jag ska ha på mig.

Imorgon ska vi tjuvstarta med julpyntet här hemma iaf. Har gått o köpt en julstjärna med en ful röd kruka med guldglitter på, bara för julkänslans skull.

Imorgon stänger jag,... Lite halvsegt. Men får i alla fall sovmorgon.Snart nyår

Tittar på klänningar på nelly, ska lägga upp mina favoriter i morgon. Sågär såg jag ut förrförra nyår. Senaste nyårsafton blev det ingen bild på min klänning. Men tog en som jag hade hemma bara, en från paris som köpte 2009. Finns nog någon bild på den någonstans :) 

Nyår 2011/2012Nyår 2012/2013

Ska fan leta fram fler nyårsbilder i mitt arkiv imorgon. Kan bli intressant.


Matchy matchy


Idag får jag sällskap hemma, Martin har dragit ut en visdomstand så han blev lite kinkig osv. Han har tydligen väldigt ont, helt förståligt. 

Nu tänkte vi laga nått gott o äta. Typ bacon, ägg, bönor. Gott.

Pablo <3


Asså kolla vad söt han är. Han ligger o myser med mig asmycket, känner mig redan friskare. 

Min största kärlek

Tänk att vi två bara var helt vanliga kompisar förut. Som festade o gjorde busiga saker tillsammans. Sen blev vi kära i varandra från ingenstans o nu e vi tillsammans. Jag glömmer aldrig första gången jag sov hos Martin. Det var efter en festlig kväll hemma hos honom o det blev sent så jag kvartade över liksom. Inget mer med det. Jag gick hem på morgonen och helt plötsligt när jag är ute i skogen med hundarna efter någon timme sköljs jag av massa konstiga känslor. Det var typ "shit jag är fan kär i Martin. Jag måste flytta till en annan stad". 

Och nu är vi här liksom.... Who would have thought. 


Hemmagjorda nailz

Köpte ett mattlack för typ 4 år sedan som jag inte använt. Prövade det en gång utan att jag visste vad det var, o när naglarna blev matta tyckte jag det blev skitfult o använde det aldrig mer. Men nu kände jag mig lite sugen på o pröva faktiskt. Det är lite coolt med matta naglar ändå. Såhär blev dom.

Har tänt lite ljus för o få lite mysig känsla såhär i hostiga tider...
Det är hårda bud o jobba på förskola kan jag berätta för er. Man blir förkyld ofta o det är omöjligt o göra ett bra jobb när man är det. Man orkar liksom ingenting. Redan i fredags kände jag mig helt slut, när barnen ville leka o frågade mig typ "amanda kan vi gå balansgång" eller nåt så blev alltid svaret nej. Alltså jag pallade inte. När jag gick i skolan kunde jag gå på seminarier o föreläsningar fast jag var sjuk, det var ju inget ansträngande. Att jobba på förskola däremot hårda bud som sagt. Känner mig lite keff som är hemma pga en förkylning, men det är inge roligt att säga nej hela tiden till barnen, Att inte ha energi att vara glad o rolig med dom. Då gör jag inte mitt jobb o då kan jag lika gärna vara hemma. 

Skulle inte ens känt mig som en hjälp till mina kolleger. Bara en börda som går runt o gnäller. Jag får headrush varje gång jag reser mig och när jag hostar känns det som att jag har sprungit afrikaloppet efteråt. 

Nej nu ska jag äta nudlar


Min nya hund


Vad ska den heta? 

Taxinge slottÄr på julmarknad i Taxinge slott. Har gått o provsmakat 100 ostar så mår lite illa. Det blev en camembert och en blåmögel. Skall ätas med blåbärsmarmelad ikväll, gott det ska bli. Bara jag inte redan har förätit mig.. 

Har köpt en glitterhund också. Ska ta kort på den när jag kommer hem. Den var så fin o söt så kunde inte låta bli. 

Bildbomb på Pablan

I morgon ska jag hämta Pablo, tänk att det redan är fredag då allså. Har lite svårt att koncentrera mig här känner jag, är i personalrummet. Borde vara lugnt o så här, ibland kan det ju vara lite surr och så vilket bara är trevligt, men just nu ligger jag här och motvilligt lyssnar på någons telefonsamtal. Det är lite halvirri. Vi har faktiskt telefonförbud i vårt personalrum (man får självklart facebooka o instagramma osv men inte prata i telefon, då får man gå någon annanstans.) Men alla kan ju inte veta det.

Ska bli skönt med helg i alla fall. Har inga pengar kvar så är det någon som har tips om kostnadsfria aktiviteter så var god kommentera. 

Jag vill också bo på söder...


Jag var i hornstull hos Matilda i fredags, vi var hemma hos henne o drack champagne först, efter det gick vi till en restaurang på söder och åt sen middag o drack lite drinkar o sånt. Sånt där
borde man göra oftare. Vilken lyx det är alltså. Ba sitta o snacka skit i flera timmar.

Nu ska jag se Så mycket bättre med Ken Ring o sen plantera blommor på uteplatsen. 

RSS 2.0