Klockren

Skola först sen jobb. Paff paff. Papapapapapppapapapaapapa. Klapp klapp! Hårda bud.

Tänker på Bazze när jag ser den här. För han får alltid ligga på bordet när jag äter o det får inte Pablo! Hahahahahaaha


Found it

Hej. Jag hittade min bikbokpåse. Den låg i köket fast på ett annat ställe. Fisken är dock borta fortfarande och lär vara det för all evighet.

Sitter på tåget nu o smörjer in mina händer. Gud vad gott den luktar! Btw varför finns det inga metro på nynäsgård längre för? Är fett uttråkad nu pä tåget bara för det..


DET HÄR BLIR AVDRAG PÅ HYRAN!!!!!!!

Jag shoppade några tröjor på bikbok i lördags, och så la jag påsen på köksbordet när jag kom hem, sen drog jag iväg. Och igår när jag kom tillbaks så var påsen inte kvar. Pappa säger att han slängde ner påsen på min våning, men den är ju inte där. Så nu ska det bli likadant som med fisken? Den försvann nämligen också. Den hoppade tydligen ut ur akvariet. Eller pappa vet inte. Han har ingen aning om vart den är. Och inte jag heller såklart, för jag var ju inte hemma. VART ÄR MINA JÄVLA TRÖJOR OCH MIN FISK??????????

Föreläsning 4

Frukost


Nya naglar

Är hyffsat nöjd. Skulle vilja att dom var något mer raka och inte så runda. Men när hon frågade jaka eller jonda sa jag ju runda. Nästa gång ska jag säga "något mittemellan" och se om thaiien förstår vad jag menar.


Färgar barret atm

Ska skölja ur när som! Svider så in i helvete gör det. Imorrn ska jag vara i skolan kl 10. Gud vad fin jag kommer vara då. Med mitt nya hår, min nya pälskrage och min nya jacka. Sen en ny tröja också. Hihi. Ska förresten fota mina rocknrollnaglar o lägga upp framöver. Dom är riktigt fräna!


Hittade dessa bilder nu på mobilen! Det är den vita kenyanen som vart i farten

Sitter på ph med Snirre. Jag käkar amerikano o hon kebabtallrik. Jag bjuder såklart. Vi dricker fanta till det. Snart ska jag till Tove och dricka te med Ebba. Ska bli mysigt såhär en söndagskväll.

Bilderna är från igår btw, från the final destination. Det blev en lugn kväll. Satt hos Jocke och spelade Alias med han, Annika o deras polare. Det var trevligt! Sen när "parspelet" kom fram var jag tvungen att fly fältet illa kvickt. Ha ha


Söndag

Jag o Ebba har varit på en vinterpromenad i solskenet. Nu sitter vi hemma hos henne in her new apartment och dricker pucko. Det är tyst som döden här. För hon har ingen tv. Så vi får prata med varann istället. O det är ju bara bra!


Förståelsen av innebörden i "hata är ett starkt ord"

Det var förintelsens minnesdag igår, så grattis till er! Eller alltså vad säger man.. Jag beklagar? Göran Persson höll iallefall tal i Stockholms synagoga i en misslyckad kippot eller vad det heter. Men han rockade ändå såklart!!!

Tobias Rawet var där också. Han har varit på mitt gymnasium och föreläst för oss om hans traumatiska upplevelser från andra världskriget och koncentrationslägret han var placerad i. Det var en hemsk historia ska ni veta. Och jag kommer ihåg att han avslutade sin berättelse med att definera vad hat är och att han aldrig någonsin kommer hata något eller någon, inte ens Hitler. Det var vad han hade lärt sig och kommit fram till av de hemska åren. Att han kommer aldrig hata Hitler så som han hatade judarna.

Är asglad över min nya jacka btw. Den är det vackraste jag skådat och upplevt under de närmsta åren. Alltså jag har aldrig sett en sådan vacker jacka på någon överhuvudtaget.

Amen
Mary Amanda


Stackars racoon

Men jag är glad ändå, kolla vad fin den är <3 köpte den till min nya jacka som jag också slog till på idag. Åkte in själv efter skolan o tittade på nk-rean. Det var ingen dum ide ska jag säga er! Hittade även ett par knallblåa glänsande knähöga gummistövlar. Ska visa bild nån dag! Jackan är iaf det bästa som hänt mig. In a while.

Btw så gillar jag Fredrik Reinfeldt. Han har en bra utstrålning och är en lysande talare. Resten e skit.

 


Föreläsning 2

Räkning med positiva tal. Tal i bråkform. Negativa tal. Positionssystemet. Beräkningar med andra baser än 10.

Piece a cake. Vad ska jag läsa nån obligatorisk litteratur för? "Du bör också söka relevant information i källor som inte är inkluderade i litteraturlistan" Bitch please! Känns som man är back in 7th grade eller något. Eller vi får väl se. Men det känns så.


Gemini


Haha

Fick en asbra start på morgonen idag när jag fick ett godmorgonvykort från Snigeln. Jag skickade tillbaks ett också. Lägger upp små för tycker det inte vore smickrande med för stor o skarp osv. Hahaha


Godmorgon

Nu är jag påväg till skolan och lyssnar på fett cool hiphop, känner mig fett GHETTO! Ska köpa en fet kaffe när jag kommer fram, måste piggna till. Har sovit dåligt som en håra.

Imorrn kommer lönen. Då äre fest!!!!! Ska handla en portfölj. As-seriös!!!!


Helgrapport

Inga bilder från denna helg. Var med Ebba och Daniela i fredags och drack ett par glas vin, sen gick vi hem till en mindre hemmatillställning i kullsta. Det var mysigt.

I lördags softade jag hemma hos mormor och morfar och hade planerat att spendera kvällen där, men så smsade Dj Fade och bjöd med mig hem till Challe för att vi sedan skulle trandsportera oss till en fjorrelokalfest i den lite mer inavlade delen av kommunen, nämligen Ösmo. Det var soft emellanåt, men mest tråkigt.

Nu sitter jag förövrigt i MB416 på en introduktionsföreläsning som just nu handlar om informationssökning, referenser osv. Borde vi väl fått ha lärt oss för ca 2 år sedan. Men men.


kan nån säga mig?

VARFÖR HAR JAG 1 MILJARD LÄSARE????????? VAD ÄRE SOM HÄNDER????????????? JAG BLIR RÄDD NU

Till Ebba

Hon ville se mina kavajer jag har införskaffat mig. Dom är riktigt heta. Stay tuned tomorrow for maybe en dagens outfit för den blåa! (ska ha den imorrn)


världens bästa låt <3

Den försvann från spotify ett tag, så då blev jag jätteledsen osv, sen hitta jag den igår o blev asglad:))) Texten är så glädjespridande på något sätt, och själva remixen gör så jag vill dansa lite hi hi


Kavaj

Åkte in till skolan igår direkt efter jobbet och hoppades på att någon skulle ha lämnat in sitt exemplar så att jag kunde få den, men icke. Efter ett tag insåg jag att boken var en förutsättning för att kunna skriva tentan, så jag åkte in till stan i sista stund till akademibokhandeln och där fanns den såklart. Hann in till tio minuter innan dom stängde. Lite tur jag hade. Nu är tentan klar iaf, satt till 01 igår. Är inte så nöjd egentligen men what to do.

Idag ska jag köpa en knallorange kavaj på hm. Var där igår och handlade lite, ångrar att jag inte köpte den. Hoppas den finns kvar!!!


Problems problems

Jag saknar en bok till min tenta som ska vara inne på torsdag. Den går inte att få tag på i nynäs och jag jobbar idag och imorgon. Måste åka in ändå efter jobbet. 2,5 timmes resväg för en bokjävel. Och det är inte ens säkert att den finns tillgänglig, eftersom alla vill ha den. Får åka in på måfå och chansa helt enkelt.. Finns den inte måste jag köpa den. Kul. Jag har inga pengar ens.


Fika

Nu när jag har varit ute o gått en stund så förtjänar jag lite gottisfika hi hi. Får skriva mer sen för mormor gillar inte mobilen vid matbordet...

Väl mött
Amanda


godmorgon

Det blev en lugn helg för mig. Jättebra. Icke bakis.
Idag ska jag pwa med Ebba Min Älskade. Det ska bli skönt.

Vi vet ju alla var jag kommer hamna ändå


Jag e helt förstenad i ansiktet av masken. Det är kul men jobbigt. Fniss

Jag har skrivit 3 sidor på min tenta och då är inte ens hälften gjord. Den får bara vara 3 sidor. Får korta ner den en gnutta kanske.. Idag har jag gjort två armband på praktiken. Synd att jag inte tog kort o la upp.

Imorgon är det fredag. Hoppas jag inte får en alltför tråkig helg. För jag tänker inte kröka. Men det betyder ju inte att jag inte kan umgås med folk som krökar, när jag tänker efter. Jag kommer bara ha lite tråkigare än alla andra. Men det är okej.

Farsta

Jag o mamma var i farsta igår. Hon beställde en iPhone (finally) och jag fick ett par jeans av henne i försenad födelsedagspresent (long story) och så köpte jag en Nike tränings/vindjacka. Så invigde jag den igårkväll på en pw i mörkret o musik i öronen. Fan vad skönt det är alltså!


P3 dokumentär. Ska plöja någon till ikväll när jag ska sova. Rekommenderas starkt!

Blev klar med min tenta idag vid tvåtiden. Den ska vara inne senast kl 17:00, men skickade in den direkt när jag var klar istället, lika bra. Har varit ute med hundarna tills nu ungefär. Vi var ute på alhagen och gick. Lyssnade på p3dokumentär om klotterkriget och en av de största muthärvorna i Sverige, mellan Kjell Hultman och Falk. Sjukt intressant faktiskt.. Men vilka jävla idioter dom är, framförallt falk. Trakasserar målare på alla möjliga sätt o vis, står utanför deras bostad när de kommer hem, misshandlar unga tonåringar osv. Tur att inte det vaktbolaget finns kvar! Kjell Hultman var ju inte heller den vassaste kniven i lådan. Rätt efterblivet av SL att anställa honom då han några år innan hade fått sparken som polis och till och med blivit åtalad för tjänstefel och suttit i fängelse. Herregud säger jag bara. Hoppas SL har lärt sig något av denna skandal!

Nu ska jag gå till mormor och äta asgod middag och sen gå ut o gå med Daniela. En till promenad idag alltså. Hurtigt!

Imorgon ska jag förövrigt börja praktiken igen, efter ett långt uppehåll. Hade inte praktik på hela förra terminen, så det ska bli oerhört kul att få komma tillbaka!


Alarmet står på 06:55

Nu är klockan 01:40. Pigg jag kommer vara imorgon!


Pure and clean så att säga

Cevin Fisher – You Got Me Burning Up! - Prok & Fitch Remix

Blir fett jävla partysugen när jag pumpar den här låten!!!!!!!!!!! Mormor hade köpt värsta feta kosshörlurarna förresten, som jag lånade idag på deras iPad. They know the real deal! Nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med när jag hänger där. Inte för att det är tråkigt där eller så.. Jag är ju typ där varje dag o hänger. Får en sådan ofattbar ro i min själ av atmosfären där. Den andas liksom nykterhet, ordning o reda, ärlighet osv.. Till skillnad från mina andra hemförhållanden har gjort under min uppväxt. Sad but true.

Hoppas jag kan bli en lika bra förälder som dom är/har varit till mig o mamma.

Amen

God dag


Här sitter vi o myser! Vi har varit i centrum o fönstershoppat med Ozzy, o sen har vi gått hem hit och ätit ägg o bacon.

Har en jävla tenta o skriva som ska vara inne på måndag också. Palla!


ASFIN bild från nyårsafton.

Imorgon ska jag vara barnvakt till Ozzy och vara med Ebba. Våran plan är att gå på en promenad hem till mig, äta glass o varma hallon, sen döpa min fisk. Hoppas hon väljer ett bra namn!

För tillfället sitter jag o skajpar med Sebbe. Han är rolig o prata med tycker jag. Kommer alltid med bra ord/citat/ordspråk osv. Men så frågar han mig, efter att vi pratat om livets motgångar osv; "..vad ska man göra med livet då, tycker du?" Bra fråga! Jag sa att man ska äta chips o dipp, festa o va full, men man måste också jobba o ha ett långsiktigt mål med livet. 
Jag tycker i alla fall att jag har things all figured out så att säga. Och det känns ju jävligt bra. Man ska ta allt med en klackspark bara, inte ta så hårt på saker. Allt ska gå lätt och smidigt. Inte hänga upp sig på saker.

Amen

Guten abend

Hej alla fagz. Idag har jag shoppat med mamma i centrum. Jag hittade mycket bra grejer. Hoppas jag orkar fota allting o lägga upp. Chansen är ej så stor!

Snart ska jag möta Snirre. Vi ska hyra film och sova hos henne och imorrn ska vi träna nåt me hundar o människor på brukshund klubb grej tror jag. Kanske lär mig nåt nytt, o förhoppningsvis Pablo också. Han är ju ett jävla hopplöst yrväder.


Ventilation

Vill börja dessa dyrbara rader med ett sorgligt påstående; kärleken är en sorglig åkomma och är enligt mig en sjukdom rent av. Man blir aldrig av med den heller. Man kan komma över personer och gå vidare efter trasiga relationer, men man kan aldrig slippa kärleken. Den kommer o går. Den florerar i ens liv som en vidrig parasit och suger livslusten ur en. Och jag antar att det är olycklig kärlek jag pratar om. Synd att det är vad den ofta yttrar sig som; olycka, sorg, besvikelse, ångest, dåligt samvete osv osv. Vad är det som botar denna åkomma i slutändan? Jag antar att det är tålamodet. Tur att jag har gott av den varan.

Vad personlig jag blev lite här nu. Utan att vara alldeles för utlämnande. Det är ju en skill ibland.


Helt munchad

Käka chips dipp morötter gurka med Snigeln igår, fan vad gott det var. Var så länge sen alltså. Vi kollade på snabba cash, bästa svenska filmen genom tiderna garanterat. Nu sitter jag hemma hos mamma och äter chirre dirre mirre gurre igen. Kunde inte motstå att springa till filmis o köpa. O nu mår jag illa som fan.. So not worth it! Har ju trots allt lärt mig att suget går över efter 15 min, hur sugen man än är. (matväg) Men jag var klen och gav efter. Det blir en veckas svält som straff för dessa två dagar. Tänker börja med pw imorrn!


RSS 2.0