det var länge sen!


TJAAA

åka båt

Fett keff kryssning.. Gick in i hytten lite före två för o typ sminka mig eller nåt, vet inte vad jag skulle göra. Så fastnade jag där och bestämde mig för att sova. Innan halv tre låg jag i sängen. Kul. Men gjorde en ansiktsbehandling idag i alla fall. Det var skönt. Men betalade för 25 minuter o fick en kvart typ.. Nichts gut..

nu:frukost


Heeeej kissen.

kryssning

Jag skulle skriva tenta imorse kl 10.00. Så jag bestämde mig för att ta 08:30 tåget. Tror ni det gick? Nej, för det är lördag. Så jag fick ju sova lite extra i alla fall, ska ju på kryssning ikväll.

Har ont i huvet. Får ta en alvedon. Inte så taggad alltså..




JOSSAN IS BACK IN BIZNIZ


Snart ska jag till henne o slagga där. Det var 15 dagar sen vi sågs tror jag! Läskigt. Tänk om vi inte känner varann längre. Awkward..


Later update; Jossan är magsjuk å spyr. Så vi får ses imorrn. Lika bra det.

Vintersol

Har varit ute i det fina vädret ända sen ett, och nu har redan solen gått ner. Jobbigt det där. Jag, Linda och Joline gick nickstapromenaden och sen upp mot centrum för att fika. Jag slog till med en kycklingwrap, latte och någon bakelse med hur mycket grädde som helst på och i. Jag bestämde mig för att ösa i allt överflöd av grädde i latten, det blev fett gott.





Sööötsötsötpusspuss

Mormor: "Det är ett KAKFAT du har köpt!" Alltid ska hon klaga.

Jag glömde visa två saker jag hittade idag. Ett kakfat och en missoniinspirerad pläd. Båda jättefinasötasmakfulla. Nu kanske jag kan ha lite bättre koll på mina smycken. Måste leta upp alla å lägga dom där. Eller dom dyker väl upp vart efter som allt annat. 



je suis fatiguée

Är sjukt jävla trött idag, pallade inte ens gymma. Har ont i huvet dessutom. Tror det beror på min medication. Man kunde tydligen få ont i huvudet och bli sömnig av den. Plus 100 andra jobbiga biverkningar, som HUDUTSLAG. Vad. i. helvete. Det får jag be till gud att jag inte får!


Kolla vad sööt jag är. Det sjuka är att jag inte kommer ihåg att jag har tagit bilden? Jag vet att jag hade tagit någon liknande bild men inte idag? Men jag har ju den där tröjan på mig nu så det lär ju ha varit idag.. Fett läskigt..


asnöjd


Min nya säng. Kommer dock i början av februari.


Det här har jag köpt idag på ikea. Plus två sultansängar. Sen en filt och en arbetslampa som jag ska ha som läslampa. Och inte nog med det; jag har köpt en TV också! En LED-tv 32". Försökte montera och installera den nyss men fattade fan inte ett piss. Jag brukar vara bra på sånt men inte nu tydligen.. Pappa får hjälpa mig!

Ursäkta mitt språk. Men hon var fruktansvärt otrevlig. Sen sitter hon ju med sin thaikompis å snackar thailändska å tittar på mig. Vad fan är det för stil?


Testade o redigera bilderna på lite olika sätt. Tycker naglarna är lite för fyrkantiga. Orkar inte dra historien men hon vägrade ju göra dom runda.. "Hur runda?" VADÅ HUR RUNDA? JAG VILL HA RUNDA FUCKING NAGLAR KAN DU BARA FILA DOM DIN JÄVLA HORA

LOVE PARIS


Glömde visa mina tishor jag köpte idag också. Fina va. Den till vänster e min å den andras e Somas. Jag köpte två såna till henne. En av varje. Alltså hon ska få två och jag en. Fattar ni. Bra.

Skulle gymma idag men pallar fan inte. Jag är faktiskt sjuk........................ Shit vad jag kommer skylla på det hela livet. hahahha

verry heppy

Jag drog till handen efter skolan för att fixa mina naglar. Sjukt jävla otrevlig thaifitta alltså, fyfan. Tänker säga att jag inte vill ha henne nästa gång. Jag är inte ens nöjd. Så jag passade på att shoppa lite för att bli på bättre humör.




ÅÅ imorrn blire IKEA för åå köpa säng! wooho

äckelshemale

Juste! När jag o Alle skulle gå från stället vi var på till tunnelbanan hände en grej. Det stod två fula kärringar utanför ingången till tuben, och jag frågade dom; "How much? How much you cost? You take couples?" Typ. Då började dom vräka ur sig fett otrevliga saker så jag lackade och gick emot en av dom. Helt oväntat ger hon mig en fet DANSK JÄVLA SKALLE! Det var förresten en shemale. Och hennes foundation färgade av sig på mig tydligen. USCH

eine sneak deutschman

Var ute i stan i fredags med Alle. Det var kul men kändes kortvarigt. Softade hemma hela dagen igår och har jobbat hela dagen idag. Är luspank nu. Känns skönt att lönen kommer på tisdag!



Jag och någon trevlig men snål tysk.. Han och hans polare vägrade bjuda oss. Inte för att vi frågade men ändå. Dom var säkert bögar..

hittade bara 2 normala bilder

Så här är dom. Från förra helgen!



Kul

Har precis nu blivit klar med tentan. Eller klar och klar, jag pallar bara inte skriva mer. Så får jag reda på nu att man måste referera till sidor, inte bara till författare och bok. Fan vad lack jag blir. Ofta jag tänker leta upp typ 10 referenser i fem olika litteraturer. Plus att det inte ens står på tentapappret. Om han klagar på min tenta kommer jag lacka.............................

nya skor

Var i farsta med Alle igår och käkade på BK. Passade på att handla skor också. Personligen tycker jag att dom har för lågt skaft, men jag vet inte.. Kanske är något jag har fått för mig bara.. Men vill helst att dom ska vara lårhöga eller ankelhöga typ. Inte mittemellan. Men skitsamma.



in fruit we trust



I skolan o pluggar idag igen då. Den här tentan e inte så svår om jag tänker efter. Den ska nog gå o plöjja igenom sej på några timmar bara. Tror jag måste sola idag. En tjugominutare. E fett jävla blek..

går inte så fort fram

Jag ska nog åka till farsta idag och titta på skor. Dom har en butik där som har ascoola märkesskor, från alla möjliga konstiga märken och från och med idag har dom rea. Har skrivit 2 rader på tentan hittills.


mmgott


Tenta e lätt. Speciellt när Mer och Muffin hjälper en. hi hi he hehe he

puss


Fan vad härlig hon är. Världens snyggaste klänning har hon också.

Elsas värld

Sitter i skolan nu. Jag vill hinna göra klart tentan men kan inte slita mig ifrån min nya bok! Så jävla bra alltså.


gulingarna köpte oss en varsin röding

I fredags träffade jag mammas nya kille. Han verkade trevlig. Vi var inne i stan på söderhof och 54an, jag, mamma, Patric, Alexandra och Åsa. Och Åsas kompis. Typ. Jag åå Alle blev bjudna på drinkar hela kvällen, av två japaner bland annat. Dom kunde inte prata varken engelska eller svenska, så vi slapp sitta och fjäska för dom. Pga språksvårigheterna raggade dom inte på oss heller. Det var skönt!

Har hemtentainlämning på fredag och har inte börjat än så ska sätta igång ordentligt imorgon. Tänkte åka in till skolan till och med, har ju inga böcker. Så är typ tvungen.

Nu har jag suttit och mofflat i mig ett kilo ostbågar. Delade självklart med mig till Bazze också. Han äter bara var tredje ostbåge, what's up with that?

Godmorgon



Nu ska jag ta mig ner till bolaget och efter det äta frukost hos mamma. Senare ska jag in mot stan åå röjja.

kul kul kul

Jag har gymmat idag också. Körde ben och mage.

Nu ska jag titta på pippi långstrump på de sju haven.

Imorgon ska jag ut i stan. Ska se till att möta upp mamma med hennes nya kille. Kan bli spännande.


trodde jag kunde få sova tidigt men klockan är ju mycket

Idag har jag hunnit med mycket! Har varit i skolan, jobbat, gymmat, lagat mat hos mormor och slutligen solat. Nu ligger jag i sängen helt slut. Nybadad.

Luva

Jag gillar inte luvor på inomhusplagg. Det känns så whitetrash. Tacky.. Men kan samtidigt inte låta bli o tycka att det är coolt på något sätt. Dessutom bra ifall man har fett hår.

cool jag e

Vi var på studiebesök idag med skolan på stadsarkivet. Där finns alla offentliga handlingar från 1800-talet och framåt tror jag det var. Det låg uppe på kungsklippan.. Där skulle jag vilja bo.

Jag och Shahla åt buffé på pizzahut efter och sen tittade vi runt lite. Jag hittade en fin kjol på H&M.


Kolla vilken proffsfotograf jag är!!!!!!!!!!!!!!!! Tagen med mobilkamera i en smutsig trappa.. Hade jag inte avslöjat detta hade ni trott den var tagen av Annie Liebovitz!!!!!!!!


Nu ska jag lägga en ansiktsmask och dricka te. Och imorgon ska jag gymma.

Den senaste tiden har jag känt ofta att jag vill komma bort. Jag vet inte varför riktigt, jag trivs ändå bra med mitt liv just nu. Jag försökte ju hela hösten med att planera en resa utomlands, med Soma. Men det blev inte av. Dock kommer jag självklart att hälsa på henne nu när hon bor i skåne, det ser jag fram emot som fan.

Jag känner mig också ständigt rastlös. Jag måste hela tiden hitta på saker. Fika, gymma, bio, shoppa. Det värsta är att jag aldrig hinner göra det heller för att jag sover bort hela dagarna. Jag är så rastlös att jag funderar på att åka till skolan imorgon och gå på två värdelösa föreläsningar bara för att ha något att göra.

När jag är ledigare en längre tid, typ i påsk, vill jag fan åka bort. Långt bort. Utomlands. Jag måste utomlands. Eller bara bort. Jag vill åka till Paris, Amsterdam, Köpenhamn, Tallinn, Skåne, Stockholm.. Stockholm liksom. Jag skulle kunna boka hotell i stan och bo där i några dagar bara för att få känna känslan att vara borta.

Jag håller på och söker lägenhet nu. I nynäs. Jag skulle gärna flytta långt härifrån - inte för att jag har något emot nynäshamn utan för att jag har tröttnat. Det finns inget att hämta här längre. Haken är bara att jag precis har fått jobb här, och jag kan och vill inte flytta ifrån det. Är för beroende av den lönen.


Här skulle jag vilja vara nu. I Billys lägenhet i Montmartre!



GLADA MINER







Grattis Mamma. Puss

haha puss


rebeccafiona

Har suttit å plöjt igenom RebeccaFiona-avsnitten på svtplay, fan vad grymma dom är! Har alltid diggat dom stenhårt men har inte tagit mig an å titta på deras show förrän nu. Jag vill ha lika coola kläder som dom, men det är lite svårt när man bor i nynäs.. Man kan fan inte gå runt sådär då. Kanske i stan eller någon annanstans i europa, men inte här.. Folk skulle ju tro man var dum i huvet. Synd.









whats cooking good looking?


Kolla vad fräsch jag såg ut här! Nästan exakt ett år sedan.. Såg helt brun och lycklig ut. Håret var dock en disaster. Måste komma på hur jag ska lyckas se sådär bra ut igen. Jag gymmade liksom inte ens där.. Var helt urform och krökade hela tiden. Ändå lyckades jag se så pigg å fräsch ut! Får reda ut detta. Nästa helg ska jag se ut sådär, det är en sak som är säker..

hm



Sitter inne på H&Ms hemsida å tittar runt lite.. Fan vilka fina grejer dom har! Det här är mina favoriter, från deras vårkollektion. Kanske lite tidigt nu, men ändå.. Dessa kan man ju använda nu på vintern också! Kanske inte skorna då.

red drama


Fixade mina naglar igår. Var inne med Angelica som jag inte har träffat på flera veckor eftersom hon har varit i thailand. Fett brun hon var!

Imorgon fyller mamma år. Var och handlade jättefina presenter till henne idag :) Jag och Josefine ska dit på middag imorgon med hennes vänner. Jag kan inte dricka för jag ska jobba kl 8 på torsdag. Tråkigt.

leksand

Vi var i leksand över nyår i en stuga vi hade hyrt. Stugbyn låg precis ovanför siljan och campingen var ****. Fyra stjärnig alltså. Dock inget vi märkte av eftersom att vi inte utnyttjade några av deras finesser, vi var bara i stugan och drack. Själva nyår var en ganska misslyckad kväll.. Maten var god, alla var jättefina och fulla and so on, men det blev en jävla massa tjaffs. Dagen efter var istället skitrolig. Då var stämningen lättare helt enkelt. Vi bastade och rullade oss i snön, asmysigt.


RSS 2.0