The conjuring.. I klass med paramental

Såg The conjuring i går på bio, det kan vara den läskigaste filmen jag sett, värre än paranormal activity.. Jag satt o höll för ögonen liksom o klämde sönder Martins hand, haha. Vad bra det gick o sova sen. Sovit som en kratta... Livrädd var jag..

Nu är jag på jobbet i alla fall. Back on track. Ingen tid för att vara trött finns här inte. Nu ska jag äta frukost med barnen. Hoppas det är gröt :)


Lite mer klagande

Hatar när medelålders snubbar (ännu värre när unga killar tagit efter detta beteende) kallar sina flickvänner eller fruar för "kärringen".

"Nää, jag kollade på friidrotten o satt i soffan o käka pizza, kärringen är ju inte hemma nu.."

"Aa precis, nää min kärring o jag va där o käka i helgen."

Vad är det för fel? Varför kallar man sin partner för kärring? Det verkar tillhöra någon mansvinsjargong. Tror dom att det låter tufft och manligt o snacka så eller? Förmodligen.

Hemska värld.


Är det bara jag som skäms?

Klarar inte av att se på körslaget. Kanalen var på när jag satte mig vid tv:n så kollade i två minuter men pallade inte trycket. Det värsta är mobbade snubbarna i raden längst bak som står o dansar o hoppar o grimaserar som jag vet inte vad... Jag pallar inte... Svennigaste programmet of all times... Sen Gry Forsell gör ju grädden på moset helt klart. Försöker sudda bort sin norrländska och anstränga sig fram till något som ska låta som stockholmska. Nej, jag orkar inte..

...Men av någon anledning byter jag inte kanal. Kanske är lite charmigt ändå. Någon glädje som smittar av sig eller något.


Äntligen tillbaka.. Som jag längtat!

Solsidan börjar snart igen, kan vara den roligaste o bästa serien i svensk historia! Can't wait.

Är tillbaks på jobbet idag, känns sådär, är fortfarande sjuk egentligen. Dom ville ha läkarintyg från idag eftersom jag har varit sjuk sedan förra fredagen. Var dock ett jävla strul med att få tag på en läkartid så var illa tvungen o komma hit. Men det går bra än så länge.


Synd om mig

I morgon har jag varit sjuk en vecka.. Hemsk jävla förkylning. Trodde jag kunde komma till jobbet i måndags liksom, men icke. Har ju bara blivit värre o värre. Nu har jag nån jävla hosta också. Är så jävla förbannad. Förstå hur mycket pengar som rinner ut i sjön eller var dom nu försvinner.


Flowers

Det är ju värsta mellanrummen mellan blommorna på fönsterbrädan, skulle lätt få plats med lika många till :)

Har kollat på fett läskiga filmer hela kvällen (2 st) bl a Maria Wern - Drömmar ur snö. Helvete vad läskiga dom filmerna är hela jävla tiden, kan aldrig sova efter att jag har sett dom. Nu kommer Pablan o myser med mig. Hihi. Kanske känner mig lite mer lugn nu.


RSS 2.0