Den dagliga bönen

Mitt internet fungerar fortfarande inte, och jag förstår inte varför. Vi har en uppkoppling hemma som tydligen inte funkar, så vi har använt grannens hela tiden, men nu har det också lagt av. Pappa säger att han måste ha installationsguiden till internet eller nåt, fattar ingenting.
     Idag var vi på studiebesök i en moské med klassen. Mycket intressant, men luffigt. Kyrkor är så mycket vackrare alltså. Själva stället, där alla höll till eller vad man ska säga bestod av en matta och ett väldigt högt tak med fula ställningar upptill. Det ända som var fint var kristallamporna. I alla fall så fick vi vara med och se på när de bad, det var intressant, för det såg verkligen ut så som man har föreställt sig.
     Övningskörde idag med morfar också, det går faktiskt bra! Jag utvecklas. "Ja, det var ju bra det, så det inte går åt andra  hållet" Sa Linnea. "Nej, för då hade jag invecklats." Sa jag. Kul va? Sitter förresten hemma hos Linnea nu. Hon har startat en ny blogg, Linneanordlund.blogg.se. "Men du får skriva att den är under construction..." Så hon är på G alltså! Ännu en konkurrent. Men känner mig ej hotad må jag säga er. :D


Linnea leker upptagen.


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Du har aldrig varit så hotad ihela ditt liv! ;D

2009-02-04 @ 22:40:09
URL: http://linneanordlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0