Wic-inspo

De två första exemplen kanske inte är så realistiska för oss, men är ju ändå kul o titta på för o drömma sig bort lite men också för inspiration. Någon gång i framtiden har man säkert ett rum över o råd med att installera en sådan wic, jag menar, hur mycket kan den kosta? 50k? Det kan man väl spara ihop till om man drar in på annat. Som festande t ex, lol.
 
De tre sista bilderna är hyffsat enkla lösningar man kan installera själv utan att behöva vara en kärnfysiker liksom. Ni ser ju ikea-malm-byråerna där. Dom är ju skitsnygga och billiga dessutom. Har en faktiskt. 
Vi tänkte försöka få tag på en hyresrätt i sinom tid, där vi får plats med allt. Vi har så dålig förvaring här o jag får faktiskt inte plats med alla mina kläder. "Men hyr ett shurgardförråd då" säger folk. NEJ vad fan?? Man vill väl ha sina fina kläder i en fin garderob/klädkammare/walk-in-closet? Upphängda sådär fint? Fan vad lyxigt. Slippa ha dom nerknölade i en trång liten byrå. Då kommer ju så mycket kläder bort också, så man inte har nån uppfattning om hur mycket kläder man har. Man glömmer ju bort dom som hamnar underst, dom blir ju försvunna på nåt sätt. Det känns inte bra. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0